O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Pozivamo sve sugrađane na humanitarni koncert "Od srca do srca", u organizaciji ŽVS "Kaliope", koji će se održati u petak, 25.10.2013. u ivanečkoj kino dvorani s početkom u 19,00 sati.Cijena ulaznice je 20,00 kuna, a sav prihod od humanitarne akcije uručiti će se teško oboljelom Karlu Božaku, učeniku ivanečke Srednje škole.U petak, 18. listopada, u ivanečkoj kino dvorani održat će se zajednički koncert Njemačkog pjevačkog zbora Zagreb i ivanečkog Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Rudolf Rajter. Bit će to prvo gostovanje Njemačkog pjevačkog zbora u našemu gradu, pa će to ujedno biti prilika za bolje upoznavanje, ali i produbljivanje suradnje dvaju društava te, svakako, prilog obogaćivanju ponude kulturnih događanja u našemu gradu. Početak je koncerta u 19 sati, a ulaz je slobodan!!

U sklopu dječjeg tjedna Učilište će 11.10.2013. ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa njihovom popularnom predstavom "Baltazar" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci i najmlađi iz ivanečkog vrtića.

Od 30. rujna do 06. listopada obilježava se 7.tjedan cjeloživotnog učenja koje će Učilište obilježiti Danom otvorenih vrata 04.10.2013. godine. Dođite, informirajte se i uključite u neki od naših programa, jer za učenje nikad nije kasno!!!

Nezaposleni ste i tražite posao??
U POU "Đuro Arnold" Ivanec možete steći dodatne vještine i postati konkurentni na tržištu rada upisom u neke od navedeni programa:
- program osposobljavanja za računalnog operatera
- program osposobljavanja za poslove knjigovođe-računovođe
- program usavršavanja za poslove operatera poslovne primjene računala
- program usavršavanja za poslove samostalnog knjigovođe-računovođe

Upisi za sve navedene programe su u tijeku!!!

Raprored kinopredstava u kolovozu će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
10.08. u 19,00h Pirati - Banda nepoželjnih , animirani film
17.08. u 19,00h, Štrumfovi, animirani film
24.08. nema kinoprojekcije
31.08. u 20,00h, U tami-Zvjezdane staze (Star Trek Into Darkness)
Ulaz na sve projekcije je slobodan!!!!

POU „Đuro Arnold“ Ivanec poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program tečaja lončarstva. Program sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec tako da je isti za polaznike besplatan. Broj polaznika je ograničen. Predbilježbe i informacije u upravi Učilišta na broj telefona 770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno na adresi Vladimira Nazora 1, Ivanec.

U tijeku su upisi polaznika u novu grupu programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke u trajanju od 180 sati. Predbilježbe i informacije na tel.042/770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta.

U nedjelju će Ivanec biti domaćin Baletnoj grupi Florida Classical Ballet Theatra! U sklopu svoje europske turneje, ansambl iz američke savezne države Floride Ivančanima će pokloniti baletnu večer.
Program u kinodvorani počinje u nedjelju, 30. lipnja u 20 sati. Ulaz je besplatan, a svi koji to žele i mogu pozvani su da daruju simboličan novčani prilog koji će biti usmjeren kao potpora za ljetovanje udomljene djece i osoba koje zbrinjavaju članovi Udruge udomitelja Nada iz Ivanca.

U ponedjeljak 24.06., s početkom u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani, povodom dana našega grada koncert će održati zbor KUD-a "Rudolf Rajter". Uz zbor nastupiti će i Vokalni ansambl Sakcinski, Dječji zbor OŠ Ivanec i Tamburaški orkestar Kud-a ITAS. Dirigenti su Nada Peček, Jelena Gotal i Petar Hehet.
Na nedavno održanoj županijskoj smotri pjevačkih zborova i ansambala Varaždinske županije Mješoviti pjevački zbor KUD-a "Rudolf Rajter" i vokalni ansambl "Sakcinski" iz Ivanca osvojili su prva mjesta.Čestitamo!!!

Stranica 10 od 16Prva   Prethodna   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Slijedeća   Posljednja   

15.06.2018. 20:30h 16.06.2018. 21:00h 23.06.2018. 19:00h 24.06.2018. 20:00h


Izrada: Xmedia