O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2016. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

S radom započinje sljedeća grupa polaznika izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj uporabi pesticida. Edukacija u trajanju od 15 sati održat će se 23., 24., i 25.11.2015. godine prema utvrđenom rasporedu predavanja u prostorijama POU "Đuro Arnold", Nazorova 46 u Ivancu, te 24., 25., i 26.11.2015. godine u prostorijama Općine Maruševec. Informacije i predbilježbe na broj telefona 770-530, ili osobno u upravi Učilišta.

Prvi puta u našem gradu, u utorak 13.10.2015.godine u gostovanje nam dolazi Teatar EXIT sa predstavom "SHAKEspeare na EXit" u sklopu programa "Prvi put u kazalištu". Učenici Srednje škole Ivanec upoznati će Romea i Juliju, Hamleta, Ofeliju, Macbetha i njegovu krvavu Lady, Antonija i Kleopatru, Mletačkog trgovca, Tita Andronika, Kralja Leara, Richarda III, Henrika VIII i mnoge druge, kakve još nistu vidjeli.

POU Đuro Arnold poziva sve zainteresirane na upise u programe osposobljavanja za: poslove dadilje - u trajanju od 400 sati ili poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba -500 sati. Uz navedeni program osposobljavanja svakom polazniku pružamo mogućnost besplatnog pohađanja tečaja njemačkog jezika u trajanju od 60 sati .Nakon uspješno završenog programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Informacije, predbilježbe i upisi na telefon 770 530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta, Vladimira Nazora 1, Ivanec.

Pučko otvoreno učilište „Đuro Arnold“ poziva sve zainteresirane na upis u: PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA ODRASLIH OSOBA za poslove dadilje za poslove njegovatelja starijih i nemoćnih osoba za poslove pčelara za poslove vinogradara-podrumara za poslove izrade lepoglavske čipke za poslove pomoćnika u nastavi, TEČAJEVE STRANIH JEZIKA ZA SVE UZRASTE- engleski, njemački, talijanski i francuski jezik, TEČAJEVE VIOLINE, GITARE I KLAVIRA, TEČAJ LONČARSTVA, Predbilježbe, upisi i informacije u upravi Učilišta , V. Nazora 1, Ivanec (kod kina) tel. 042/770-530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr

Pozivamo sve zainteresirane polaznike na upis na tečaj stranih jezika i to za engleski, njemački, francuski, talijanski jezik. Tečajevi su namijenjeni polaznicima svih dobnih skupina, a upisi traju do kraja mjeseca rujna.

Program osposobljavanja za poslove pčelara/ke u trajanju od 120 sati uspješno je završila grupa od 14 novopečenih pčelara i pčelarki, među kojima su i članovi Pčelarske udruge "Čmalico" iz Bednje. Po uspješno položenom završnom ispitu, polaznicima su izdana Uvjerenja o osposobljenosti, te im ovim putem čestitamo na postignutom uspjehu.

Čudesna šuma
U utorak 26.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Tvornica lutaka sa predstavom "Čudesna šuma" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. Predstavu će pogledati vrtićka djeca iz Ivanca i Klenovnika, za koje je ulaz besplatan.

"Ne, ti ne"
U petak 22.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Mala scena sa svojom predstavom o drukčijatosti pod nazivom "Ne, ti ne" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. U predstavi će uživati učenici ivanečke osnovne škole, a ulaz za sve je besplatan.

Budući vozači!! Uključite se u novu grupu polaznika autoškole pri Pučkom otvorenom učilištu "Đuro Arnold" u Ivancu. Nova grupa s radom počinje u utorak, 26. svibnja 2015. godine.

Stranica 11 od 19Prva   Prethodna   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Slijedeća   Posljednja   

 

16.11., subota, 20:30h

17.11.nedjelja, 19:30hIzrada: Xmedia