O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Temeljem rješenja Ministarstva poljoprivrede POU „Đuro Arnold“nastavlja provoditi program Izobrazbe za održivu uporabu pesticida u trajanju od 15 sati. Daljnje edukacije i ispiti održat će se od 26.-28.01.2016.godine i 22.-24.02.2016. u Ivancu u prostorijama učionice Učilišta, u Nazorovoj 46., od 02.-04.02.2016. i 16.-18.02.2016., 01.03.2016. godine u Zlataru u gradskoj vijećnici Zlatar, od 09.-11.02.2016. godine u Bednji u Osnovnoj školi, te 16.02.2016. godine u Donjoj Voći i 22.02.2016. u Doljanu. Predbilježiti se možete osobno u Pučkom otvorenom učilištu „Đuro Arnold“Ivanec, Vladimira Nazora 1, na broj telefona 770-530 ili putem niže navedene Prijavnice (pod opširnije), koju šaljete na e-mail adresu info@uciliste-ivanec.hr.

S obzirom na brojne upite polaznika o izdavanju iskaznica za polaznike izobrazbe koje izdaje Savjetodavna služba RH, u potpunosti prenosimo obavijest Ministarstva poljoprivrede: " 11.01.2016. 00:00 Obavijest o iskaznicama za polaznike izobrazbe Poštovani obveznici izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima, S obzirom na brojne upite upućene Ministarstvu poljoprivrede vezano uz izdavanje iskaznica, obavještavamo vas da prema Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida ("Narodne novine", broj 142/2012) članak 14. stavak 5. do izdavanja iskaznice obveznik edukacije potvrdom o položenom ispitu dokazuje da je isti položio. Dakle, da biste kupili sredstvo za zaštitu bilja, pri kupovini ste obvezni dati na uvid potvrdu o položenom ispitu i osobnu iskaznicu. Nadalje, s navedenom potvrdom i osobnom iskaznicom možete obavljati svoje profesionalne djelatnosti vezane uz uporabu pesticida (prodavati pesticide, davati savjete, primjenjivati pesticide-ovisno o modulu koji ste završili). U slučaju gubitka potvrde o položenom ispitu molimo Vas da se obratite ovlaštenoj instituciji kod koje ste polagali ispit za sigurno rukovanje i pravilnu primjenu sredstava za zaštitu bilja. Naime, svi podaci o polazniku ispita vode se u Fitosanitarnom informacijskom sustavu (FIS), tako da neće biti problema kod izdavanja nove potvrde. Očekujemo da će sve zapreke u funkcionalnosti generiranja iskaznica biti otklonjene do kraja siječnja 2016, kada će Savjetodavna služba započeti tiskanje iskaznica." http://fisportal.mps.hr/hr/sredstva-za-zastitu-bilja/obavijesti/25-obavijest-o-iskaznicama-za-polaznike-izobrazbe

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2016. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

S radom započinje sljedeća grupa polaznika izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj uporabi pesticida. Edukacija u trajanju od 15 sati održat će se 23., 24., i 25.11.2015. godine prema utvrđenom rasporedu predavanja u prostorijama POU "Đuro Arnold", Nazorova 46 u Ivancu, te 24., 25., i 26.11.2015. godine u prostorijama Općine Maruševec. Informacije i predbilježbe na broj telefona 770-530, ili osobno u upravi Učilišta.

Prvi puta u našem gradu, u utorak 13.10.2015.godine u gostovanje nam dolazi Teatar EXIT sa predstavom "SHAKEspeare na EXit" u sklopu programa "Prvi put u kazalištu". Učenici Srednje škole Ivanec upoznati će Romea i Juliju, Hamleta, Ofeliju, Macbetha i njegovu krvavu Lady, Antonija i Kleopatru, Mletačkog trgovca, Tita Andronika, Kralja Leara, Richarda III, Henrika VIII i mnoge druge, kakve još nistu vidjeli.

POU Đuro Arnold poziva sve zainteresirane na upise u programe osposobljavanja za: poslove dadilje - u trajanju od 400 sati ili poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba -500 sati. Uz navedeni program osposobljavanja svakom polazniku pružamo mogućnost besplatnog pohađanja tečaja njemačkog jezika u trajanju od 60 sati .Nakon uspješno završenog programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Informacije, predbilježbe i upisi na telefon 770 530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta, Vladimira Nazora 1, Ivanec.

Pučko otvoreno učilište „Đuro Arnold“ poziva sve zainteresirane na upis u: PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA ODRASLIH OSOBA za poslove dadilje za poslove njegovatelja starijih i nemoćnih osoba za poslove pčelara za poslove vinogradara-podrumara za poslove izrade lepoglavske čipke za poslove pomoćnika u nastavi, TEČAJEVE STRANIH JEZIKA ZA SVE UZRASTE- engleski, njemački, talijanski i francuski jezik, TEČAJEVE VIOLINE, GITARE I KLAVIRA, TEČAJ LONČARSTVA, Predbilježbe, upisi i informacije u upravi Učilišta , V. Nazora 1, Ivanec (kod kina) tel. 042/770-530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr

Pozivamo sve zainteresirane polaznike na upis na tečaj stranih jezika i to za engleski, njemački, francuski, talijanski jezik. Tečajevi su namijenjeni polaznicima svih dobnih skupina, a upisi traju do kraja mjeseca rujna.

Program osposobljavanja za poslove pčelara/ke u trajanju od 120 sati uspješno je završila grupa od 14 novopečenih pčelara i pčelarki, među kojima su i članovi Pčelarske udruge "Čmalico" iz Bednje. Po uspješno položenom završnom ispitu, polaznicima su izdana Uvjerenja o osposobljenosti, te im ovim putem čestitamo na postignutom uspjehu.

Čudesna šuma
U utorak 26.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Tvornica lutaka sa predstavom "Čudesna šuma" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. Predstavu će pogledati vrtićka djeca iz Ivanca i Klenovnika, za koje je ulaz besplatan.

Stranica 12 od 21Prva   Prethodna   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Slijedeća   Posljednja   

06.06., subota 17:30h

07.06., nedjelja, 16:30h

 Izrada: Xmedia