O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Prvi puta u našem gradu, u utorak 13.10.2015.godine u gostovanje nam dolazi Teatar EXIT sa predstavom "SHAKEspeare na EXit" u sklopu programa "Prvi put u kazalištu". Učenici Srednje škole Ivanec upoznati će Romea i Juliju, Hamleta, Ofeliju, Macbetha i njegovu krvavu Lady, Antonija i Kleopatru, Mletačkog trgovca, Tita Andronika, Kralja Leara, Richarda III, Henrika VIII i mnoge druge, kakve još nistu vidjeli.

POU Đuro Arnold poziva sve zainteresirane na upise u programe osposobljavanja za: poslove dadilje - u trajanju od 400 sati ili poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba -500 sati. Uz navedeni program osposobljavanja svakom polazniku pružamo mogućnost besplatnog pohađanja tečaja njemačkog jezika u trajanju od 60 sati .Nakon uspješno završenog programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Informacije, predbilježbe i upisi na telefon 770 530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta, Vladimira Nazora 1, Ivanec.

Pučko otvoreno učilište „Đuro Arnold“ poziva sve zainteresirane na upis u: PROGRAME OSPOSOBLJAVANJA ODRASLIH OSOBA za poslove dadilje za poslove njegovatelja starijih i nemoćnih osoba za poslove pčelara za poslove vinogradara-podrumara za poslove izrade lepoglavske čipke za poslove pomoćnika u nastavi, TEČAJEVE STRANIH JEZIKA ZA SVE UZRASTE- engleski, njemački, talijanski i francuski jezik, TEČAJEVE VIOLINE, GITARE I KLAVIRA, TEČAJ LONČARSTVA, Predbilježbe, upisi i informacije u upravi Učilišta , V. Nazora 1, Ivanec (kod kina) tel. 042/770-530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr

Pozivamo sve zainteresirane polaznike na upis na tečaj stranih jezika i to za engleski, njemački, francuski, talijanski jezik. Tečajevi su namijenjeni polaznicima svih dobnih skupina, a upisi traju do kraja mjeseca rujna.

Program osposobljavanja za poslove pčelara/ke u trajanju od 120 sati uspješno je završila grupa od 14 novopečenih pčelara i pčelarki, među kojima su i članovi Pčelarske udruge "Čmalico" iz Bednje. Po uspješno položenom završnom ispitu, polaznicima su izdana Uvjerenja o osposobljenosti, te im ovim putem čestitamo na postignutom uspjehu.

Čudesna šuma
U utorak 26.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Tvornica lutaka sa predstavom "Čudesna šuma" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. Predstavu će pogledati vrtićka djeca iz Ivanca i Klenovnika, za koje je ulaz besplatan.

"Ne, ti ne"
U petak 22.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Mala scena sa svojom predstavom o drukčijatosti pod nazivom "Ne, ti ne" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. U predstavi će uživati učenici ivanečke osnovne škole, a ulaz za sve je besplatan.

Budući vozači!! Uključite se u novu grupu polaznika autoškole pri Pučkom otvorenom učilištu "Đuro Arnold" u Ivancu. Nova grupa s radom počinje u utorak, 26. svibnja 2015. godine.

Obavještavamo sve dosadašnje i buduće polaznike Osnovne glazbene škole u Ivancu kako je OGŠ "Ladislav Šaban" po sili zakona izdvojena iz sastava POU "Đuro Arnold", te od 01. rujna 2014. godine djeluje kao područni odjel Osnovne glazbene škole Varaždin. Nastava će se dalje održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta "Đuro Arnold" u Nazorovoj 46. Sam proces izdvajanja nema utjecaja na kontinuitet održavanja nastave, koja se izvodi prema nastavnom planu i programu.

Potvrde o položenom ispitu izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima
Obavještavaju se svi polaznici izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima koji su do 07.02.2015. godine položili ispit, da potvrde o položenom ispitu mogu podići u upravi Učilišta, Nazorova 1, Ivanec. Ukoliko potvrde ne podignu u dogledno vrijeme, iste šaljemo poštom na kućnu adresu.

Stranica 12 od 20Prva   Prethodna   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Slijedeća   Posljednja   

01.02.,subota,15:30h 02.02.,nedjelja,16:00h 08.02.,subota,15:30h 09.02.,nedjelja,16:30h


Izrada: Xmedia