O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

U subotu, 21.02.2015. godine s radom započinje grupa polaznika II. stupnja engleskog jezika. Zainteresirani polaznici za ovu grupu mogu se prijaviti do navedenog datuma.

POU „Đuro Arnold“ u suradnji s Učilištem za obrazovanje odraslih „Apis“ iz Velike Gorice poziva sve zainteresirane na upis u Program usavršavanja za pčelara specijalistu s ciljem osposobljavanja za zvanje Uzgajivač matica i proizvođač pčelinjih proizvoda. Program je osmišljen kao nadogradnja – usavršavanje već postojećeg znanja o pčelarenju i najviše je formalno obrazovanje za pčelare u Republici Hrvatskoj. Uvjet za upis u navedeni program je prethodno završeno formalno osposobljavanje za pčelara ili položen kolegij pčelarstva na fakultetu. Osposobljavanje obuhvaća područja uzgoja matica i rojeva, proizvodnje matične mliječi, propolisa, peluda, voska, pčelinjeg otrova, te naprednih tehnologija i dvomatično pčelarenje. Predavači su visokostručni akademski obrazovane stručne osobe koji svoje znanje, potvrđeno i u praksi, prenose polaznicima kroz 180 sati teorijske i praktične nastave. Detaljnije o programu na stranici Učilišta "Apis": http://www.uciliste-apis.hr/programi/pcelar-specijalist/.

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2015. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se od 29. rujna do 5. listopada 2014.godine pod sloganom „DOBRO JE UČITI“. I ove godine želja nam je da pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da nas posjetite i informirate o obrazovnim programima koje nudimo, jer za učenje nikad nije kasno.

Pozivamo sve zainteresirane na upise u programe osposobljavanja za: poslove dadilje - u trajanju od 400 sati poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba -500 sati poslove pčelara/ke - 120 sati poslove vinogradara/ke-podrumara/ke 120 sati poslove izrade lepoglavske čipke - 120 sati Program osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke je subvencioniran od strane Ministarstva kulture. Upisi traju tokom mjeseca rujna.

U ponedjeljak 26.05. u Učilištu gostuje kazalište Mala scena iz Zagreba s predstavom "Bum Tomica" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci. Predstava je održana u sklopu projekta "Prvi put u kazalištu" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, a u sklopu programa javnih potreba u kulturi za sljedeće trogodišnje razdoblje.

 U petak 09.05. u jutarnjim satima Učilište će ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa najnovijom predstavom "Tko se boji straha još". U dvije izvedbe uživat će mališani iz dječjih vrtića, te osnovnoškolci iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog. Prestava je pod pokroviteljstvom tvornice Kraš, a glavni likovi su upravo maskote popularnog "Životinjskog carstva": panda Amanda, lav Lepold, galeb Stipe, krokodil Kroko i žirafa Gracija!!


 Pozivamo Vas u petak, 09.05.2014. u ivanečku kinodvoranu na koncert duhovne glazbe u organizaciji ŽVS Kaliope s početkom u 19,30 sati.

Uz Kaliope na koncertu će nastupiti i njihovi gosti  glazbeni sastav Hvalospjev iz Gornje Stubice.Ulaz je besplatan.

 


Pozivamo sve sugrađane na godišnji koncert KUD-a Itas koji će se održati u četvrtak 08.05.2014. u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 19,30 sati. Osim članova KUD-a Itas nastupit će i dugogodišnji suradnici i prijatelji itasovaca – članovi Klape Kampanel te ostali gosti – Mia Paravinja, Nenad Kumrić Čarli i Danijel Češnjaj.

U nedjelju 04.05.2014. Ivanec je bio domaćin 2. međunarodne smotre dječjeg folklora, pod pokroviteljstvom Varaždinske županije i Grada Ivanca. Uz domaćine iz KUD-a Salinovec koji su predstavili s dvije dječje skupine nastupili su KUD Vidovec, KUD Šandorovec, KUD "Knegingrad" iz Kneginca, KUD "Seljačka sloga" Đelekovec i KUD "Velika Mlaka". Brojnu publiku oduševili su i gosti iz OŠ Stročja Vad sa svojom tamburaškom skupinom, Dječja folklorna grupa Dragatuš i Folklorna skupina OŠ Kobilje.

Stranica 13 od 20Prva   Prethodna   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Slijedeća   Posljednja   

01.02.,subota,15:30h 02.02.,nedjelja,16:00h 08.02.,subota,15:30h 09.02.,nedjelja,16:30h


Izrada: Xmedia