O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Nezaposleni ste i tražite posao??
U POU "Đuro Arnold" Ivanec možete steći dodatne vještine i postati konkurentni na tržištu rada upisom u neke od navedeni programa:
- program osposobljavanja za računalnog operatera
- program osposobljavanja za poslove knjigovođe-računovođe
- program usavršavanja za poslove operatera poslovne primjene računala
- program usavršavanja za poslove samostalnog knjigovođe-računovođe

Upisi za sve navedene programe su u tijeku!!!

Raprored kinopredstava u kolovozu će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
10.08. u 19,00h Pirati - Banda nepoželjnih , animirani film
17.08. u 19,00h, Štrumfovi, animirani film
24.08. nema kinoprojekcije
31.08. u 20,00h, U tami-Zvjezdane staze (Star Trek Into Darkness)
Ulaz na sve projekcije je slobodan!!!!

POU „Đuro Arnold“ Ivanec poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program tečaja lončarstva. Program sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec tako da je isti za polaznike besplatan. Broj polaznika je ograničen. Predbilježbe i informacije u upravi Učilišta na broj telefona 770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno na adresi Vladimira Nazora 1, Ivanec.

U tijeku su upisi polaznika u novu grupu programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke u trajanju od 180 sati. Predbilježbe i informacije na tel.042/770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta.

U nedjelju će Ivanec biti domaćin Baletnoj grupi Florida Classical Ballet Theatra! U sklopu svoje europske turneje, ansambl iz američke savezne države Floride Ivančanima će pokloniti baletnu večer.
Program u kinodvorani počinje u nedjelju, 30. lipnja u 20 sati. Ulaz je besplatan, a svi koji to žele i mogu pozvani su da daruju simboličan novčani prilog koji će biti usmjeren kao potpora za ljetovanje udomljene djece i osoba koje zbrinjavaju članovi Udruge udomitelja Nada iz Ivanca.

U ponedjeljak 24.06., s početkom u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani, povodom dana našega grada koncert će održati zbor KUD-a "Rudolf Rajter". Uz zbor nastupiti će i Vokalni ansambl Sakcinski, Dječji zbor OŠ Ivanec i Tamburaški orkestar Kud-a ITAS. Dirigenti su Nada Peček, Jelena Gotal i Petar Hehet.
Na nedavno održanoj županijskoj smotri pjevačkih zborova i ansambala Varaždinske županije Mješoviti pjevački zbor KUD-a "Rudolf Rajter" i vokalni ansambl "Sakcinski" iz Ivanca osvojili su prva mjesta.Čestitamo!!!

Povodom obilježavanja dana našega grada, Učilište organizira za naše najmlađe sugrađane gostovanje kazališta Mala scena iz Zagreba sa dječjom kazališnom predstavom "Kraljevna na zrnu graška" u nedjelju 23.06.2013. u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 18,00 sati. Ulaz na predstavu je slobodan.

U srijedu, 19. lipnja 2013. godine od 17:00 do 18:30 sati, u prostorijama Osnovne glazbene škole “Ladislav Šaban” Ivanec (Vladimira Nazora 46, 42240 Ivanec) održat će se mobilna infotočka Programa JAKO. S ciljem pregleda sudjelovanja organizacija civilnog društva u procesima
odlučivanja na lokalnoj i regionalnoj razini Program JAKO je izradio upitnik za OCD-e, JLS-e i JLRS-e. Na najavljenoj infotočki bit će podijeljeni upitnici predstavnicima OCD-a, JLS-a i JLRS-a te riječi o uspostavi kvalitetne suradnje i partnerstva u procesima odlučivanja kao i najava konferencije “Uloga organizacija civilnoga društva u održivom razvoju lokalne zajednice” u Lepoglavi, 26.06.2013. Pridružite nam se na predstavljanju i upoznajte mogućnosti i besplatne usluge koje vam se nude kroz Program JAKO. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail pouvz@programjako.info, telefon 099/233-7504.

 Pozivamo Vas u četvrtak 02.05.2013. u ivanečku kinodvoranu s početkom u 19,30 sati na koncert tamburaškog orkestra KUD-a "Itas". Uz tamburaški sastav gostuju: Klapa Kampanel, Vokalni ansambl Sakcinski, Valentina Geci i Danijel Češnjaj. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.


U petak 26.04.2013. u 12,00 sati u ivanečkoj kinodvorani održat će se kazališna predstava "Ruke po Ranku" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin. Predstava "Ruke po Ranku" Vesne Kosec-Torjanac temelji se na noveli "Ruke" Ranka Marinkovića, a motivski se dotiče i Marinkovićevih novela "Mrtve duše" i "Zagrljaj".
Redatelj je Dubravko Torjanac, scenograf i autor lutaka Ivan Duić, dramaturginja Vesna Kosec-Torjanac, a skladatelj Petar Eldan.
U predstavi će uživati učenici Srednje škole Ivanec.

Stranica 13 od 18Prva   Prethodna   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Slijedeća   Posljednja   

15.08.,četvrtak, 19:30h 16.08., petak, 20:15h 17.08., subota, 18:30h 24.08., subota, 20:30h


Izrada: Xmedia