O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Pozivamo sve zainteresirane na 4. voćanski ekološki sajam presadnica u organizaciji Udruge Zraka sunca iz Donje Voće, a koji će se održati u nedjelju, 04.05.2014. u predvorju kinodvorane u Ivancu s početkom u 9,00 sati.

POU „Đuro Arnold“ poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program osposobljavanja odraslih osoba za poslove dadilje u trajanju od 400 sati.Tijekom trajanja programa polaznici stječu znanja i vještine potrebne za stručno obavljanje poslova dadilje. Završetkom programa polaznici nauče skrbiti o zdravlju i sigurnosti djeteta do 14. godine života, obavljati samostalno djelatnost dadilje sukladno zakonu i pravilima struke, komunicirati s djecom, roditeljima i suradnicima, skrbiti se o emocionalnom, tjelesnom, intelektualnom i socijalnom razvoju djeteta, provoditi uravnoteženu, raznovrsnu i zdravu prehranu djeteta, provoditi higijenu i odijevati dijete, organizirati igru, rekreaciju i zabavu za dijete, nadzirati školske obveze i ostale aktivnosti djeteta prema uputi roditelja, primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći. Nakon uspješno završenog programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Informacije, predbilježbe i upisi na telefon 770 530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta, Vladimira Nazora 1, Ivanec.

Glumačka družina Komedijaši iz Stažnjevca i ove godine u ivanečkoj kinodvorani priređuje humanitarnu glumačku večer čiji će cjelokupni prihod biti namijenjen gradskoj Humanitarnoj fundaciji "Pro vitae".
Na repertoaru će biti isključivo komedije i skečevi uz koje će se publika moći dobro zabaviti i nasmijati u petak, 22. studenog, od 18.30 sati. Ulaznice će se prodavati po 20 kuna na dan predstave, a sav prikupljeni novac bit će predan Pro vitae, a ona će ga usmjeriti za pomoć teško bolesnim građanima i djeci s područja grada Ivanca te drugim osobama koje trebaju pomoć zajednice.

 U petak, 15.11., u Ivancu će se u organizaciji Udruge oboljelih i liječenih od raka pluća Kaj sad? održati još jedan u nizu humanitarni koncert Muzikom i pjesmom protiv raka pluća. Početak mu je u ivanečkoj kino dvorani u 19.00 sati. Uz već stalne humanitarce – Kavalire, Faringaše i Vokalni ansambl Sakcinski, zapjevat će i Gordana Ivanjek, Tamburaški sastav Cure iz centra, Matija Martinčević, a pridružuju se i kvartet Adaggio, Kulutrno umjetničko društvo Klenovnik, Vinički tamburaši i Peti element.

 


Pozivamo sve sugrađane na humanitarni koncert "Od srca do srca", u organizaciji ŽVS "Kaliope", koji će se održati u petak, 25.10.2013. u ivanečkoj kino dvorani s početkom u 19,00 sati.Cijena ulaznice je 20,00 kuna, a sav prihod od humanitarne akcije uručiti će se teško oboljelom Karlu Božaku, učeniku ivanečke Srednje škole.U petak, 18. listopada, u ivanečkoj kino dvorani održat će se zajednički koncert Njemačkog pjevačkog zbora Zagreb i ivanečkog Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Rudolf Rajter. Bit će to prvo gostovanje Njemačkog pjevačkog zbora u našemu gradu, pa će to ujedno biti prilika za bolje upoznavanje, ali i produbljivanje suradnje dvaju društava te, svakako, prilog obogaćivanju ponude kulturnih događanja u našemu gradu. Početak je koncerta u 19 sati, a ulaz je slobodan!!

U sklopu dječjeg tjedna Učilište će 11.10.2013. ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa njihovom popularnom predstavom "Baltazar" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci i najmlađi iz ivanečkog vrtića.

Od 30. rujna do 06. listopada obilježava se 7.tjedan cjeloživotnog učenja koje će Učilište obilježiti Danom otvorenih vrata 04.10.2013. godine. Dođite, informirajte se i uključite u neki od naših programa, jer za učenje nikad nije kasno!!!

Nezaposleni ste i tražite posao??
U POU "Đuro Arnold" Ivanec možete steći dodatne vještine i postati konkurentni na tržištu rada upisom u neke od navedeni programa:
- program osposobljavanja za računalnog operatera
- program osposobljavanja za poslove knjigovođe-računovođe
- program usavršavanja za poslove operatera poslovne primjene računala
- program usavršavanja za poslove samostalnog knjigovođe-računovođe

Upisi za sve navedene programe su u tijeku!!!

Raprored kinopredstava u kolovozu će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
10.08. u 19,00h Pirati - Banda nepoželjnih , animirani film
17.08. u 19,00h, Štrumfovi, animirani film
24.08. nema kinoprojekcije
31.08. u 20,00h, U tami-Zvjezdane staze (Star Trek Into Darkness)
Ulaz na sve projekcije je slobodan!!!!

Stranica 14 od 20Prva   Prethodna   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Slijedeća   Posljednja   

01.02.,subota,15:30h 02.02.,nedjelja,16:00h 08.02.,subota,15:30h 09.02.,nedjelja,16:30h


Izrada: Xmedia