O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

 Pozivamo Vas u četvrtak 02.05.2013. u ivanečku kinodvoranu s početkom u 19,30 sati na koncert tamburaškog orkestra KUD-a "Itas". Uz tamburaški sastav gostuju: Klapa Kampanel, Vokalni ansambl Sakcinski, Valentina Geci i Danijel Češnjaj. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.


U petak 26.04.2013. u 12,00 sati u ivanečkoj kinodvorani održat će se kazališna predstava "Ruke po Ranku" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin. Predstava "Ruke po Ranku" Vesne Kosec-Torjanac temelji se na noveli "Ruke" Ranka Marinkovića, a motivski se dotiče i Marinkovićevih novela "Mrtve duše" i "Zagrljaj".
Redatelj je Dubravko Torjanac, scenograf i autor lutaka Ivan Duić, dramaturginja Vesna Kosec-Torjanac, a skladatelj Petar Eldan.
U predstavi će uživati učenici Srednje škole Ivanec.

U subotu, 06.04.2013. godine Ivanec će biti domaćin 1. međunarodne smotre dječjeg folklora, u organizaciji KUD-a Salinovec, koja će se održati u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 16,00 sati. U programu će sudjelovati oko 400 mališana iz Krapinsko-zagorske županije (KUD OŠ Ante Kovačića iz Zlatara i KUD Golubovec), Međimurske (KUD Zasadbreg) i Varaždinske županije (KUD Mak iz Trnovca, KUD Elizabeta iz Jalžabeta, KUD Beletinec, KUD Klaruš iz Maruševca i KUD Salinovec), a pridružit će im se i KUD iz Totszerdahelyja u Mađarskoj te Folklorno društvo Lancova Ves iz Slovenije. Uz njih u programu nastupaju i sastavi "Kaliope" i "Faringaši". Svi su pozvani da podrže male folkloraše a ulaz je besplatan.


Udruga građana „EMANUEL“ Ivanec organizira veliki humanitarni koncert za udomiteljske obitelji udruge udomitelja „NADA“ Ivanec 04.04.2013. u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani.
MEJAŠI, Vokalni ansambl SAKCINSKI, NENAD KUMRIĆ CHARLI, JURAJ GALINA , EMANUEL BAND i gosti iz BRAZILA , FARINGAŠI, Tamburaški sastav ELITA , KUMOVI… izvođači koji žele pjesmom uljepšati večer udomljenoj djeci, odraslim udomljenim osobama , njihovim udomiteljima ali i svim građanima simpatizerima Udruge udomitelja NADA Ivanec .

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2013. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

Pozivamo Vas u petak, 14. prosinca, u ivanečku kinodvoranu na veselu glumačku večer uz glumačku družinu "Komedijaši" iz Stažnjevca. Večer je humanitarnog karaktera, pa svi koji budu izdvojili 20 kuna za ulaznicu kako bi se opustili i do suza nasmijali sočnim pučkim dosjetkama i dogodovštinama stažnjevečkog Štijefa i Štefe, trebaju znati da njihov novac ide u humanitarne svrhe. Komedijaši su, naime, u duhu adventa i Božića, sav prihod odlučili pokloniti gradskoj Humanitarnoj fundaciji Pro vitae. Program počinje u 18 sati.


Pozivamo Vas na Božićni koncert učenika OGŠ "Ladislav Šaban" koji će se održati u četvrtak, 13.12.2012. godine u amfiteatru Srednje škole Ivanec s početkom u 17,00 sati. U utorak, 18.12.2012., učenici gitare, pod vodstvom prof. Mislava Vudjana, gostuju u Domu za psihički bolesne osobe u Mirkovcima, gdje će održati Božićni koncert, te tako uljepšati adventske dane štićenicima doma.

Pozivamo klince i klinceze na božićne kreativne radionice koje će se održavati četvrkom, 13.12. i 20.12.2012., u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice "Gustav Krklec" od 17,00 do 19,00 sati. Dođite i zabavite se!!!

Pozivamo Vas u petak, 23.11., s početkom u 19,00 sati na koncert KUD-a "Rudolf Rajter" povodom njihove 35. obljetnice rada i djelovanja. Čestitke KUD-u povodom njihove obljetnice!!!

Pozivamo sve zainteresirane na humanitarni koncert "Muzikom i pjesmom protiv raka pluća" u organizaciji udruge "Kaj sad?", koji će se održati u petak 16.11.2012. godine s početkom u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani.

Stranica 16 od 21Prva   Prethodna   11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  Slijedeća   Posljednja   

06.06., subota 17:30h

07.06., nedjelja, 16:30h

 Izrada: Xmedia