O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

 Djeco i roditelji!

    Pozivamo Vas na edukativnu kazališnu predstavu "Oprez djevojčice, oprez dječaci"  u izvedbi Ludens teatra iz Koprivnice, koja će se održati u kinodvorani Ivanec, s početkom u 11:45 i 13:00 sati. Cijena ulaznice je 15,00 kuna.


Wolfman i Alvin i vjeverice

      Ovog vikenda 24. i 25. travnja, u Ivanečkom kinu, osim animiranog filma Alvin i vjeverice u 18,00 sati, možete pogledati i horor film Wolfman s početkom u 20,00 sati.


 

   Pozivamo Vas na Uskrsni koncert učenika Osnovne glazbene škole "Ladislav Šaban" koji će se održati u utorak, 30. ožujka 2010. godine u kinodvorani u Ivancu s početkom u 18,00 sati. Ulaz je slobodan.


 Obavještavaju se zainteresirani polaznici da će se dogovor oko početka tečaja francuskog jezika održati u utorak, 23.02.2010. u 18,00 sati u osnovnoj školi u Ivancu.


   Maturanti!!

  Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" Ivanec vrši upise kandidata u program pripreme za državnu maturu. Upisi su u tijeku!!!


Osnovna glazbena škola Ladislav Šaban priredila ugodno iznenađenje

 Nakon što su polaznici programa glasovira i harmonike ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban nedavnim koncertom dirnuli roditelje, na samostalnoj produkciji to je potom pošlo i za rukom mladim gitaristima, koji su pod vodstvom prof. Mislava Vudjana priredili svoju treću glazbenu produkciju.


Uskrsna produkcija Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban u Ivancu

Tridesetak od ukupno stotinjak polaznika Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban pri ivanečkom Pučkom otvorenom učilištu svojim su nastupom na Uskrsnoj produkciji u utorak, 18. ožujka, izazvali suze radosnice ponosnih roditelja, baka i djedova.


Daleko sigurniji individualni nastup, izvedba složenijih skladbi, nastup u duetima i tercetima – to je najkraći opis drugog koncerta što su ga u amfiteatru Srednje škole u ponedjeljak, 4. veljače, priredili polaznici gitare ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban, koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta.


Osnovna glazbena škola „Ladislav Šaban“ Ivanec
Mnogo je treme u petak, 23. studenog, bilo u amfiteatru ivanečke Srednje škole, gdje su u nazočnosti razdraganih roditelja i rodbine svoj prvi koncert priredili polaznici programa gitare ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban, koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold. Petnaestak učenika prvih i drugih razreda izvodili su jednostavnije pjesme domaćih skladatelja te menuete i valcere stranih autora, dok su se stariji polaznici okušali u složenijim skladbama. 

Stranica 18 od 18Prva   Prethodna   9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  Slijedeća   Posljednja   

15.08.,četvrtak, 19:30h

16.08., petak, 20:15h

17.08., subota, 18:30h

24.08.subota, 20:30hIzrada: Xmedia