O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

U ponedjeljak, 23.01.2012. godine, Učilište je bilo domaćin četiri Osnovne škole, iz Radovana, Salinovca, Kuljevčice i Klenovnika, čiiji su učenici uživali u projekciji filma "Koko i duhovi". Navedenu projekciju je ovog vikenda pogledalo 550 posjetitelja.

U POU "Đuro Arnold" s radom je započela 10. generacija polaznica programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke. Program u trajanju od 180 sati održava se u gradu Lepoglavi. Svim polaznicama želimo uspješno savladavanje programa.

Druga grupa od osmero polaznika tečaja lončarstva u trajanju od 70 sati uspješno je svoj rad privela kraju pod stručnim vodstvom mentora Matije Kuće. Tečaj se održavao u lončarskom obrtu "Mecena" u Jerovcu, gdje je i održana prigodna podjela uvjerenja i završni domjenak. Tečaj je sufinanciralo Ministarstvo kulture i Grad Ivanec, tako da je za polaznike bio besplatan. Svim polaznicama čestitamo na uspješno završenom tečaju!!!!

Djeco i roditelji!!
Pozivamo Vas u nedjelju 11.12. u 16,00 sati u ivanečku kinodvoranu na dječju kazališnu predstavu "Božić 7D" u izvedbi kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Atmosferu će prethodno zagrijati prigodnim nastupom klinci i klinceze iz društva "Naša djeca" iz Ivanca, a tko zna, možda nas posjeti i Djed Mraz!!!!
Karte po cijeni od 20,00 kuna u pretprodaji u upravi Učilišta (kod kina).

POU "Đuro Arnold" u suradnji s gradskom knjižnicom "Gustav Krklec" organizira radionicu izrade božićnih čestitki, koja će za polaznike biti besplatna. Radionica će se održavati svakog utorka od 29.11. do 20.12. u 17,00 sati u prostorijama gradske knjižnice "Gustav Krklec" u Ivancu, a namijenjene su djeci predškolskog i školskog uzrasta. Dođite i zabavite se!!!!

Za preporučenu tjednu dozu smjeha dođite u ivanečku kinodvoranu 25.11. u 20,00 sati, gdje ćete se zabaviti uz stand up comedy show "Komedija s nogu" u glavnim ulogama s Domagojem Pintarićem, Andrijom Mariom Golubićem, Tomislavom Kozačinskim Kozom i Markom Petrom Oreškovićem. Ulaznice u pretprodaji po cjeni od 30,00kn možete nabaviti u upravi Učilišta (kod kina):)!!!!!!

U petak 21. listopada 2011. godine, u kinu „GAJ“ Varaždin održana je tiskovna konferencija na kojoj je Pučko otvoreno učilište Varaždin, kao nositelj projekta, zajedno s projektnim partnerima, između ostalih i POU "Đuro Arnold" Ivanec, obilježilo završetak projekta „4 za 600".

Projekt „4 za 600" financiran je u sklopu IPA programa Europske unije i njime je realizirano besplatnih 600 obrazovanja za polaznike iz Varaždinske županije. Na tiskovnoj konferenciji su predstavljene aktivnosti i postignuti rezultati projekta, a ravnateljica POU Varaždin zajedno s partnerima i suradnicima podijelila je svoja iskustva, te obavijestila javnost o budućim planovima i potencijalu koji su razvili kao Ustanove za obrazovanje odraslih kroz implementaciju projekta.


Pozivamo Vas 23.10.2011. u nedjelju u 19,00 sati u ivanečku kinodovranu na predstavu Remetinec, Remetinec u izvedbi Davora Dretara, Vida Baloga i Luke Bulića. Cijena karte je 40,00 kuna, a mogu se kupiti u pretprodaji u upravi Učilišta ili na dan predstave na blagajni. Dođite i dobro se nasmijte prije novog radnog tjedna, te saznajte kako "rešt od čoveka napravi gospodina".


 

S radom je započela i nova grupa tečaja lončarstva, koja se održava u lončarskom obrtu "Mecena" u Jerovcu, pod stručnim vodstvom mentora. Program i ove godine sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec u okviru javnih potreba u kulturi za 2011. godinu, tako da je on za polaznike besplatan.

 


  U sklopu 15. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi održana je svečana podjela Uvjerenja devetoj generaciji polaznica Programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke. Čestitamo polaznicama na uspješno završenom programu!!!!!


Stranica 18 od 20Prva   Prethodna   11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  Slijedeća   Posljednja   

01.02.,subota,15:30h 02.02.,nedjelja,16:00h 08.02.,subota,15:30h 09.02.,nedjelja,16:30h


Izrada: Xmedia