O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

   Maturanti!!

  Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" Ivanec vrši upise kandidata u program pripreme za državnu maturu. Upisi su u tijeku!!!


Osnovna glazbena škola Ladislav Šaban priredila ugodno iznenađenje

 Nakon što su polaznici programa glasovira i harmonike ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban nedavnim koncertom dirnuli roditelje, na samostalnoj produkciji to je potom pošlo i za rukom mladim gitaristima, koji su pod vodstvom prof. Mislava Vudjana priredili svoju treću glazbenu produkciju.


Uskrsna produkcija Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban u Ivancu

Tridesetak od ukupno stotinjak polaznika Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban pri ivanečkom Pučkom otvorenom učilištu svojim su nastupom na Uskrsnoj produkciji u utorak, 18. ožujka, izazvali suze radosnice ponosnih roditelja, baka i djedova.


Daleko sigurniji individualni nastup, izvedba složenijih skladbi, nastup u duetima i tercetima – to je najkraći opis drugog koncerta što su ga u amfiteatru Srednje škole u ponedjeljak, 4. veljače, priredili polaznici gitare ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban, koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta.


Osnovna glazbena škola „Ladislav Šaban“ Ivanec
Mnogo je treme u petak, 23. studenog, bilo u amfiteatru ivanečke Srednje škole, gdje su u nazočnosti razdraganih roditelja i rodbine svoj prvi koncert priredili polaznici programa gitare ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban, koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold. Petnaestak učenika prvih i drugih razreda izvodili su jednostavnije pjesme domaćih skladatelja te menuete i valcere stranih autora, dok su se stariji polaznici okušali u složenijim skladbama. 

Stranica 18 od 18Prva   Prethodna   9  10  11  12  13  14  15  16  17  [18]  Slijedeća   Posljednja   

25.05.,16:30h 3D SINK. 26.05.,17:00h 3D SINK. 31.05.,18:00h 2D TITL. 01.06.,16:00h 2D SINK.


Izrada: Xmedia