O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

POU "Đuro Arnold" će i ove godine sudjelovati na sajmu poslova kojeg po peti puta u Varaždinskoj županiji organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Varaždin. Sajam poslova održat će se 23. 03. 2012. ( petak ) u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin od 10:00 do 16:00 sati.Pozivamo Vas 18.02.2012. u subotu, u 19,00 sati u ivanečku kinodovranu na stand up komediju majstora smijeha i sarkazma Željka Pervana "Na rubu Europe". Kako ističe sam izvođač- svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena-.
Cijena karte je 40,00 kuna, a mogu se kupiti u pretprodaji u upravi Učilišta ili na dan predstave na blagajni kina.

Obavještavaju se svi zainteresirani polaznici sa s radom počinju nove grupe tečaja II. i IV. stupnja engleskog jezika. Informacije i upisi na brojeve tel. 781-105, 770-530 ili osobno u upravi Učilišta, Nazorova 1, Ivanec.

U ponedjeljak, 23.01.2012. godine, Učilište je bilo domaćin četiri Osnovne škole, iz Radovana, Salinovca, Kuljevčice i Klenovnika, čiiji su učenici uživali u projekciji filma "Koko i duhovi". Navedenu projekciju je ovog vikenda pogledalo 550 posjetitelja.

U POU "Đuro Arnold" s radom je započela 10. generacija polaznica programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke. Program u trajanju od 180 sati održava se u gradu Lepoglavi. Svim polaznicama želimo uspješno savladavanje programa.

Druga grupa od osmero polaznika tečaja lončarstva u trajanju od 70 sati uspješno je svoj rad privela kraju pod stručnim vodstvom mentora Matije Kuće. Tečaj se održavao u lončarskom obrtu "Mecena" u Jerovcu, gdje je i održana prigodna podjela uvjerenja i završni domjenak. Tečaj je sufinanciralo Ministarstvo kulture i Grad Ivanec, tako da je za polaznike bio besplatan. Svim polaznicama čestitamo na uspješno završenom tečaju!!!!

Djeco i roditelji!!
Pozivamo Vas u nedjelju 11.12. u 16,00 sati u ivanečku kinodvoranu na dječju kazališnu predstavu "Božić 7D" u izvedbi kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Atmosferu će prethodno zagrijati prigodnim nastupom klinci i klinceze iz društva "Naša djeca" iz Ivanca, a tko zna, možda nas posjeti i Djed Mraz!!!!
Karte po cijeni od 20,00 kuna u pretprodaji u upravi Učilišta (kod kina).

POU "Đuro Arnold" u suradnji s gradskom knjižnicom "Gustav Krklec" organizira radionicu izrade božićnih čestitki, koja će za polaznike biti besplatna. Radionica će se održavati svakog utorka od 29.11. do 20.12. u 17,00 sati u prostorijama gradske knjižnice "Gustav Krklec" u Ivancu, a namijenjene su djeci predškolskog i školskog uzrasta. Dođite i zabavite se!!!!

Za preporučenu tjednu dozu smjeha dođite u ivanečku kinodvoranu 25.11. u 20,00 sati, gdje ćete se zabaviti uz stand up comedy show "Komedija s nogu" u glavnim ulogama s Domagojem Pintarićem, Andrijom Mariom Golubićem, Tomislavom Kozačinskim Kozom i Markom Petrom Oreškovićem. Ulaznice u pretprodaji po cjeni od 30,00kn možete nabaviti u upravi Učilišta (kod kina):)!!!!!!

U petak 21. listopada 2011. godine, u kinu „GAJ“ Varaždin održana je tiskovna konferencija na kojoj je Pučko otvoreno učilište Varaždin, kao nositelj projekta, zajedno s projektnim partnerima, između ostalih i POU "Đuro Arnold" Ivanec, obilježilo završetak projekta „4 za 600".

Projekt „4 za 600" financiran je u sklopu IPA programa Europske unije i njime je realizirano besplatnih 600 obrazovanja za polaznike iz Varaždinske županije. Na tiskovnoj konferenciji su predstavljene aktivnosti i postignuti rezultati projekta, a ravnateljica POU Varaždin zajedno s partnerima i suradnicima podijelila je svoja iskustva, te obavijestila javnost o budućim planovima i potencijalu koji su razvili kao Ustanove za obrazovanje odraslih kroz implementaciju projekta.


Stranica 18 od 20Prva   Prethodna   11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  Slijedeća   Posljednja   

Odgođene projekcijeIzrada: Xmedia