O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

U petak 21. listopada 2011. godine, u kinu „GAJ“ Varaždin održana je tiskovna konferencija na kojoj je Pučko otvoreno učilište Varaždin, kao nositelj projekta, zajedno s projektnim partnerima, između ostalih i POU "Đuro Arnold" Ivanec, obilježilo završetak projekta „4 za 600".

Projekt „4 za 600" financiran je u sklopu IPA programa Europske unije i njime je realizirano besplatnih 600 obrazovanja za polaznike iz Varaždinske županije. Na tiskovnoj konferenciji su predstavljene aktivnosti i postignuti rezultati projekta, a ravnateljica POU Varaždin zajedno s partnerima i suradnicima podijelila je svoja iskustva, te obavijestila javnost o budućim planovima i potencijalu koji su razvili kao Ustanove za obrazovanje odraslih kroz implementaciju projekta.


Pozivamo Vas 23.10.2011. u nedjelju u 19,00 sati u ivanečku kinodovranu na predstavu Remetinec, Remetinec u izvedbi Davora Dretara, Vida Baloga i Luke Bulića. Cijena karte je 40,00 kuna, a mogu se kupiti u pretprodaji u upravi Učilišta ili na dan predstave na blagajni. Dođite i dobro se nasmijte prije novog radnog tjedna, te saznajte kako "rešt od čoveka napravi gospodina".


 

S radom je započela i nova grupa tečaja lončarstva, koja se održava u lončarskom obrtu "Mecena" u Jerovcu, pod stručnim vodstvom mentora. Program i ove godine sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec u okviru javnih potreba u kulturi za 2011. godinu, tako da je on za polaznike besplatan.

 


  U sklopu 15. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi održana je svečana podjela Uvjerenja devetoj generaciji polaznica Programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke. Čestitamo polaznicama na uspješno završenom programu!!!!!


       Obavještavaju se svi polaznici tečaja engleskog jezika da će se sastanak održati u ponedjeljak 26.09.2011.godine i to prema sljedećem rasporedu:  I. stupanj-odrasli- u 18,30 sati, III. stupanj-odrasli- u 19,00 sati. Sastanak će se održati u prostorijama Učilišta u Nazorovoj 46. Isto tako, kreće I. stupanj talijanskog jezika, ukoliko ima još zainteresiranih mogu se javiti u Učilište.


     Novi program  u ponudi POU "Đuro Arnold" je program folklorne sekcije, te glazbene sekcije ( za instrument tamburicu). Program je namijenjen polaznicima svih dobnih skupina. Predbilježbe i upisi su u tijeku!!!!!


Roditelji i djeco!!!!

   POU "Đuro Arnold" Vas poziva na upis u Malu likovnu radionicu koja će se održavati tijekom mjeseca srpnja 2011. godine, utorkom i četvrtkom u Gradskoj knjižnici i čitaonici "Gustav Krklec" u Ivancu od 10,00 do 11,30 sati. Dođite i zabavite se!!!!!


 POU "Đuro Arnold" poziva svu djecu i roditelje na dječju kazališnu predstavu "Ljepotica i zvijer - božićna priča" koja će se održati u ivanečkom kinu 11.12.2010. godine s početkom u 17,00h. Nakon predstave Djed Božićnjak će djeci podjeliti slatkiše. Cijena karte je 25,00 kuna. Dođite i zabavite se!!!!!


          U utorak 23.11.2010. završila je s radom prva grupa polaznika tečaja lončarstva u trajanju od 60 sati, koji se održavao u lončarskom obrtu "Mecena" u Jerovcu pod stručnim vodstvom mentora. Tečaj je sufinanciralo Ministarstvo kulture i Grad Ivanec, tako da je za polaznike bio besplatan.


 U srijedu,13.10.2010., za učenike Srednje škole Ivanec gostovat će predstava "Ana i Mia" kazališta Mala scena iz Zagreba, s početkom u 13,00 sati u kinodvorani Ivanec.


Stranica 19 od 21Prva   Prethodna   12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  Slijedeća   Posljednja   

06.06., subota 17:30h

07.06., nedjelja, 16:30h

 Izrada: Xmedia