O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

 U ivanečkoj kinodvorani,  u četvrtak, 24. lipnja 2010.godine s početkom u 19,00 sati ,održat će se baletna predstava "Ples Kadeta" u izvedbi baletne trupe Croatia iz Zagreba.


 Pou "Đuro Arnold" Vas poziva na kazališnu predstavu "Debitanti" koja će se održati u ivanečkoj kinodvorani u nedjelju, 30. svibnja 2010. godine s početkom u 19.30 sati. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u upravi Učilišta po cijeni od 40,00kn, a na dan predstave na blagajni kina po cijeni od 50,00kn.


 Djeco i roditelji!

    Pozivamo Vas na edukativnu kazališnu predstavu "Oprez djevojčice, oprez dječaci"  u izvedbi Ludens teatra iz Koprivnice, koja će se održati u kinodvorani Ivanec, s početkom u 11:45 i 13:00 sati. Cijena ulaznice je 15,00 kuna.


Wolfman i Alvin i vjeverice

      Ovog vikenda 24. i 25. travnja, u Ivanečkom kinu, osim animiranog filma Alvin i vjeverice u 18,00 sati, možete pogledati i horor film Wolfman s početkom u 20,00 sati.


 

   Pozivamo Vas na Uskrsni koncert učenika Osnovne glazbene škole "Ladislav Šaban" koji će se održati u utorak, 30. ožujka 2010. godine u kinodvorani u Ivancu s početkom u 18,00 sati. Ulaz je slobodan.


 Obavještavaju se zainteresirani polaznici da će se dogovor oko početka tečaja francuskog jezika održati u utorak, 23.02.2010. u 18,00 sati u osnovnoj školi u Ivancu.


   Maturanti!!

  Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" Ivanec vrši upise kandidata u program pripreme za državnu maturu. Upisi su u tijeku!!!


Osnovna glazbena škola Ladislav Šaban priredila ugodno iznenađenje

 Nakon što su polaznici programa glasovira i harmonike ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban nedavnim koncertom dirnuli roditelje, na samostalnoj produkciji to je potom pošlo i za rukom mladim gitaristima, koji su pod vodstvom prof. Mislava Vudjana priredili svoju treću glazbenu produkciju.


Uskrsna produkcija Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban u Ivancu

Tridesetak od ukupno stotinjak polaznika Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban pri ivanečkom Pučkom otvorenom učilištu svojim su nastupom na Uskrsnoj produkciji u utorak, 18. ožujka, izazvali suze radosnice ponosnih roditelja, baka i djedova.


Daleko sigurniji individualni nastup, izvedba složenijih skladbi, nastup u duetima i tercetima – to je najkraći opis drugog koncerta što su ga u amfiteatru Srednje škole u ponedjeljak, 4. veljače, priredili polaznici gitare ivanečke Osnovne glazbene škole Ladislav Šaban, koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta.


Stranica 20 od 21Prva   Prethodna   12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  Slijedeća   Posljednja   

06.06., subota 17:30h

07.06., nedjelja, 16:30h

 Izrada: Xmedia