O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Program osposobljavanja za poslove pčelara/ke u trajanju od 120 sati uspješno je završila grupa od 14 novopečenih pčelara i pčelarki, među kojima su i članovi Pčelarske udruge "Čmalico" iz Bednje. Po uspješno položenom završnom ispitu, polaznicima su izdana Uvjerenja o osposobljenosti, te im ovim putem čestitamo na postignutom uspjehu.

Čudesna šuma
U utorak 26.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Tvornica lutaka sa predstavom "Čudesna šuma" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. Predstavu će pogledati vrtićka djeca iz Ivanca i Klenovnika, za koje je ulaz besplatan.

"Ne, ti ne"
U petak 22.05.2015. u ivanečkoj kinodvorani gostuje kazalište Mala scena sa svojom predstavom o drukčijatosti pod nazivom "Ne, ti ne" u sklopu sufinanciranog programa Ministarstva kulture. U predstavi će uživati učenici ivanečke osnovne škole, a ulaz za sve je besplatan.

Budući vozači!! Uključite se u novu grupu polaznika autoškole pri Pučkom otvorenom učilištu "Đuro Arnold" u Ivancu. Nova grupa s radom počinje u utorak, 26. svibnja 2015. godine.

Obavještavamo sve dosadašnje i buduće polaznike Osnovne glazbene škole u Ivancu kako je OGŠ "Ladislav Šaban" po sili zakona izdvojena iz sastava POU "Đuro Arnold", te od 01. rujna 2014. godine djeluje kao područni odjel Osnovne glazbene škole Varaždin. Nastava će se dalje održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta "Đuro Arnold" u Nazorovoj 46. Sam proces izdvajanja nema utjecaja na kontinuitet održavanja nastave, koja se izvodi prema nastavnom planu i programu.

Potvrde o položenom ispitu izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima
Obavještavaju se svi polaznici izobrazbe o sigurnom rukovanju pesticidima koji su do 07.02.2015. godine položili ispit, da potvrde o položenom ispitu mogu podići u upravi Učilišta, Nazorova 1, Ivanec. Ukoliko potvrde ne podignu u dogledno vrijeme, iste šaljemo poštom na kućnu adresu.

U subotu, 21.02.2015. godine s radom započinje grupa polaznika II. stupnja engleskog jezika. Zainteresirani polaznici za ovu grupu mogu se prijaviti do navedenog datuma.

POU „Đuro Arnold“ u suradnji s Učilištem za obrazovanje odraslih „Apis“ iz Velike Gorice poziva sve zainteresirane na upis u Program usavršavanja za pčelara specijalistu s ciljem osposobljavanja za zvanje Uzgajivač matica i proizvođač pčelinjih proizvoda. Program je osmišljen kao nadogradnja – usavršavanje već postojećeg znanja o pčelarenju i najviše je formalno obrazovanje za pčelare u Republici Hrvatskoj. Uvjet za upis u navedeni program je prethodno završeno formalno osposobljavanje za pčelara ili položen kolegij pčelarstva na fakultetu. Osposobljavanje obuhvaća područja uzgoja matica i rojeva, proizvodnje matične mliječi, propolisa, peluda, voska, pčelinjeg otrova, te naprednih tehnologija i dvomatično pčelarenje. Predavači su visokostručni akademski obrazovane stručne osobe koji svoje znanje, potvrđeno i u praksi, prenose polaznicima kroz 180 sati teorijske i praktične nastave. Detaljnije o programu na stranici Učilišta "Apis": http://www.uciliste-apis.hr/programi/pcelar-specijalist/.

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2015. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se od 29. rujna do 5. listopada 2014.godine pod sloganom „DOBRO JE UČITI“. I ove godine želja nam je da pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da nas posjetite i informirate o obrazovnim programima koje nudimo, jer za učenje nikad nije kasno.

Stranica 8 od 16Prva   Prethodna   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Slijedeća   Posljednja   

15.06.2018. 20:30h 16.06.2018. 21:00h 23.06.2018. 19:00h 24.06.2018. 20:00h


Izrada: Xmedia