O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

U petak, 18. listopada, u ivanečkoj kino dvorani održat će se zajednički koncert Njemačkog pjevačkog zbora Zagreb i ivanečkog Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Rudolf Rajter. Bit će to prvo gostovanje Njemačkog pjevačkog zbora u našemu gradu, pa će to ujedno biti prilika za bolje upoznavanje, ali i produbljivanje suradnje dvaju društava te, svakako, prilog obogaćivanju ponude kulturnih događanja u našemu gradu. Početak je koncerta u 19 sati, a ulaz je slobodan!!

U sklopu dječjeg tjedna Učilište će 11.10.2013. ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa njihovom popularnom predstavom "Baltazar" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci i najmlađi iz ivanečkog vrtića.

Od 30. rujna do 06. listopada obilježava se 7.tjedan cjeloživotnog učenja koje će Učilište obilježiti Danom otvorenih vrata 04.10.2013. godine. Dođite, informirajte se i uključite u neki od naših programa, jer za učenje nikad nije kasno!!!

Nezaposleni ste i tražite posao??
U POU "Đuro Arnold" Ivanec možete steći dodatne vještine i postati konkurentni na tržištu rada upisom u neke od navedeni programa:
- program osposobljavanja za računalnog operatera
- program osposobljavanja za poslove knjigovođe-računovođe
- program usavršavanja za poslove operatera poslovne primjene računala
- program usavršavanja za poslove samostalnog knjigovođe-računovođe

Upisi za sve navedene programe su u tijeku!!!

Raprored kinopredstava u kolovozu će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
10.08. u 19,00h Pirati - Banda nepoželjnih , animirani film
17.08. u 19,00h, Štrumfovi, animirani film
24.08. nema kinoprojekcije
31.08. u 20,00h, U tami-Zvjezdane staze (Star Trek Into Darkness)
Ulaz na sve projekcije je slobodan!!!!

POU „Đuro Arnold“ Ivanec poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program tečaja lončarstva. Program sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec tako da je isti za polaznike besplatan. Broj polaznika je ograničen. Predbilježbe i informacije u upravi Učilišta na broj telefona 770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno na adresi Vladimira Nazora 1, Ivanec.

U tijeku su upisi polaznika u novu grupu programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke u trajanju od 180 sati. Predbilježbe i informacije na tel.042/770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta.

U nedjelju će Ivanec biti domaćin Baletnoj grupi Florida Classical Ballet Theatra! U sklopu svoje europske turneje, ansambl iz američke savezne države Floride Ivančanima će pokloniti baletnu večer.
Program u kinodvorani počinje u nedjelju, 30. lipnja u 20 sati. Ulaz je besplatan, a svi koji to žele i mogu pozvani su da daruju simboličan novčani prilog koji će biti usmjeren kao potpora za ljetovanje udomljene djece i osoba koje zbrinjavaju članovi Udruge udomitelja Nada iz Ivanca.

U ponedjeljak 24.06., s početkom u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani, povodom dana našega grada koncert će održati zbor KUD-a "Rudolf Rajter". Uz zbor nastupiti će i Vokalni ansambl Sakcinski, Dječji zbor OŠ Ivanec i Tamburaški orkestar Kud-a ITAS. Dirigenti su Nada Peček, Jelena Gotal i Petar Hehet.
Na nedavno održanoj županijskoj smotri pjevačkih zborova i ansambala Varaždinske županije Mješoviti pjevački zbor KUD-a "Rudolf Rajter" i vokalni ansambl "Sakcinski" iz Ivanca osvojili su prva mjesta.Čestitamo!!!

Povodom obilježavanja dana našega grada, Učilište organizira za naše najmlađe sugrađane gostovanje kazališta Mala scena iz Zagreba sa dječjom kazališnom predstavom "Kraljevna na zrnu graška" u nedjelju 23.06.2013. u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 18,00 sati. Ulaz na predstavu je slobodan.

Stranica 9 od 15Prva   Prethodna   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Slijedeća   Posljednja   

28.12.2017. 20:15h 29.12.2017. 18:30h 05.01.2018. 20:15h 07.01.2018. 17:00h


Izrada: Xmedia